
مقامهای وزارت دفاع ایالات متحده در میانه تنشهای فزاینده با رژیم ایران اعلام کردند ارتش آمریکا تنها ناو هواپیمابر عملیاتی خود را از خاورمیانه خارج خواهد کرد.
بر اساس بیانیه منتشر شده پنتاگون، کریس میلر کفیل وزارت دفاع آمریکا فرمان داده است ناو یواساس نیمیتز با تکمیل ماموریت تقریبا ۱۰ ماههاش به کشور بازگردد.
این ناو هواپیمابر برای فراهم کردن پوشش هوایی در جریان عملیات کاهش شمار نیروهای نظامی آمریکایی از افغانستان و سومالی و بازگرداندن آنها به ایالات متحده در منطقه حضور داشت.
پیش از این و در روز ۱۰ دی ماه ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) اعلام کرده بود که دو فروند بمبافکن بیـ۵۲ با پرواز مستقیم و با سوختگیری هوایی از پایگاهی در ایالت داکوتای شمالی راهی خاورمیانه شدند.
سنتکام: دو فروند بمبافکن بی-۵۲ ایالات متحده با پرواز مستقیم به خاورمیانه رفتند؛ نمایش قدرت بازدارندگی آمریکا در خلیج فارسستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا موسوم به سنتکام اعلام کرد دو فروند بمبافکن بیـ۵۲ با پرواز مستقیم و با سوختگیری هوایی از پایگاهی در ایالت داکوتای شمالی راهی خاورمیانه شدند.
در بیانیه سنتکام آمده بود: «اعزام این دو هواپیما حاوی پیامی روشن در خصوص بازدارندگی، به هرکسی است که بخواهد به آمریکاییها یا منافع آمریکا صدمه وارد کند.»
ژنرال فرنک مکنزی، فرمانده سنتکام نیز پس از این اعزام تاکید کرده بود: «ما دنبال درگیری نیستیم؛ ولی هیچکس نباید توانایی ما در دفاع از نیروهایمان و یا واکنش قاطع به هرگونه حملهای را دستکم بگیرد.»
فرمانده سنتکام: ما دنبال درگیری نیستیم، اما به هرگونه اقدام تجاوزگرانهای علیه آمریکا واکنش قاطع نشان خواهیم داد ژنرال فرنک مکنزی، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا موسوم به سنتکام میگوید: «ایالات متحده به اعزام تواناییهای دارای آمادگی رزمی به منطقه تحت مسئولیت سنتکام ادامه میدهد تا جلوی هر دشمن بالقوهای را بگیرد و این موضوع را روشن کند که در صورت بروز هرگونه اقدام تجاوزگرانهای علیه شهروندان و منافع آمریکا، ما آمادهایم و از توانایی پاسخ دادن برخورداریم.»
بیشتر بخوانید
پرزیدنت بایدن سیاست ترامپ مبنی بر ممنوعیت خدمت افراد تراجنسیتی در نیروهای نظامی آمریکا را لغو کرد
فرمانده سنتکام: روابط میان آمریکا و ایران اکنون در «دوره زمانی فرصتها» قرار دارد
انتقاد شماری از اعضای دموکرات کنگره آمریکا از عدم دسترسی مناطق فلسطینی به واکسن کرونا