
لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، یکشنبه ١ فروردین وارد کابل شد و با اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان دیدار کرد.
به گزارش بخش دری صدای آمریکا هنوز جزئیات این دیدار منتشر نشده است، اما احتمالا مذاکرات صلح افغانستان و خروج نیروهای آمریکایی از این کشور در کانون گفتوگوهای طرفین باشد.
بر اساس توافق صلح ایالات متحده و طالبان در فوریه ٢٠٢٠، قرار است نیروهای آمریکایی تا ١ ماه مه ٢٠٢١(۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) افغانستان را ترک کنند.
با این وجود، پرزیدنت بایدن در مصاحبه هفته گذشته خود با شبکه خبری ایبیسی (ABC)، خروج تمامی نیروهای آمریکایی تا ١ مه را «دشوار» خواند، اگرچه افزود تمدید مدتزمان ماندن آنها در افغانستان خیلی طولانی نخواهد بود.تا
تا پیش از ضرب الاجل خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان سه کنفرانس بین المللی برای صلح افغانستان درنظر گرفته شده که یکی از آنها روز پنجشنبه ۲۸ اسفند در مسکو زلمی خلیلزاد، فرستاده ویژه ایالات متحده در امور افغانستان برگزار شد.
نشست صلح افغانستان در مسکو با حضور نمایندگان آمریکا، ایران و طالبان آغاز شدخبرگزاری آسوشیتدپرس میگوید نمایندگان آمریکا، ایران، چین، هند، و پاکستان نیز در این نشست یک روزه حضور داشتند.
رییس جمهوری ایالات متحده در راهنمای استراتژیک امنیت ملی موقت دولت خود از جنگ افغانستان به عنوان طولانیترین جنگ آمریکا یاد کرده و گفته است که دولت او مسئولانه کار خواهد کرد تا به آن پایان بدهد و در عین حال تضمین کند که افغانستان بار دیگر به مکانی امن برای انجام حملات تروریستی علیه ایالات متحده تبدیل نخواهد شد.
کاخ سفید منتشر کرد: راهبرد پرزیدنت بایدن در برابر چالشهای امنیت ملی، از ایران تا چینجو بایدن رییس جمهوری ایالات متحده راهبرد دولت خود را در برابر تهدیدها و چالشهای امنیتی پیش روی آمریکا و همچنین جهان به تفصیل در قالب یک گزارش منتشر کرد.
بیشتر بخوانید
سخنگوی کاخ سفید: برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین، زمان بندی بلندپروازانه نمیتوان تعیین کرد
بشار اسد مجددا نامزد انتخابات ریاست جمهوری در کشور جنگزده سوریه میشود
کمیته مطالعاتی جمهوریخواهان طرح «قانون فشار حداکثری» بر ایران را با حضور وزیر خارجه سابق آمریکا معرفی کرد